ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ SUNWIND ENERGY ΜΕ ΤΗΝ AMERISOLAR

04-12-2015 ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ SUNWIND ENERGY ΜΕ ΤΗΝ AMERISOLAR

          

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ SUNWINDENERGY ΜΕ ΤΗΝ AMERISOLAR

Η SUNWINDENERGYαπό το 2011 είναι αντιπρόσωπος της Amerisolar Worldwide Energy and Manufacturing USA Co, Ltd, εταιρεία που τα πρώτα έργα της στην Ελλάδα έγιναν από την SUNWINDENERGY μετά από επίσκεψη και υπογραφή συμφωνίας στην Έδρα της Amerisolar στην Σαγκάη τον χειμώνα του 2011 με τον διευθύνοντα σύμβουλο Κο George Wang υλοποιώντας έργα άνω του1 MWστην Ελλάδα και πρόσφατα με την έναρξη του netmetering αναθερμάναμε την σχέση αντιπροσωπείας μας με νέο συμφωνητικό για όλη την Ελλάδα.

          

Η εταιρία Amerisolar, Worldwide Energy and Manufacturing USA Co, Ltd ειδικεύεται στην  κατασκευή φωτοβολταικών πλαισίων, με 20-ετή εμπειρία στην παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο και είμαστε επίσης πάροχος τεχνικών υπηρεσιών για μονάδες παραγωγής ενέργειας με φωτοβολταικά (επί του δικτύου και εκτός δικτύου) ,οι υπηρεσίες μας αυτές συμπεριλαμβανουν τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση, για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο με 12ετη εγγύηση στα μηχανικά μέρη και 30ετή εγγύηση απόδοσης την μεγαλύτερη της αγοράς.

Το 2014, έχει την παραγωγή 160MW αντίστοιχα, στην Ταϊβάν και τη Νότια Κορέα εργοστάσια, και 500MW στο εργοστάσιο της Κίνας, συνολικά 820MW. Βασισμένα  στην τεχνική μας συνεργασία με Γερμανικά και Αμερικανικά Ινστιτούτα, τα προιόντα μας έχουν πιστοποιηθεί με UL, TUV, KTL, MCS, CEC, ISO9001, ISO14001, OHSMS18001 και στην Κίνα με το πιστοποιητικό "Golden Sun". Τα φωτοβολταικά πλαίσια της  Amerisolar έχουν  χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδά, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ελλάδα, την Ταϊβάν και πολλές άλλες χώρες και περιοχές.

Καλούμε όλους τους πελάτες μας που ενδιαφέρονται για Netmetering να εμπιστευτούν τα πάνελ μας αλλά και  τουςσυναδέρφους κατασκευαστές που θέλουν να αγοράσουν τα καταπληκτικά πάνελ της AMERISOLARσε χονδρική τιμή να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Κο Δράμαλη Μάριο στα τηλ 2310 478992  6945 490599.

http://energypress.gr/news/nea-symfonia-antiprosopeias-kai-se-erga-aytoparagogis-tis-sunwind-me-tin-amerisolar

Παρακαλώ όσους συναδέρφους επιθυμουν αγορά χονδρικής των AMERISOLAR να επικοινωνήσουν μαζί μου dramalis@sunwindenergy.gr

Δράμαλης Μάριος 2310 478992 , 6945 490599  www.sunwindenergy.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ