ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

23-01-2015 ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

Κύριοι συνάδερφοι,

Μετά την αδιαμφισβίτητη επιτυχία του συνδέσμου μας να πάρουμε δεσμέυσεις απο τον Παπαγεωργίου και Πετράκο περνάμε στα καθημερινά μας αναμένοντας και τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο σύνδεσμος ως όφειλε εκμεταλέυτηκε την ευκαιρία των εκλογών για να δεσμεύσει τους πολιτικούς και μετά τις εκλογές θα αρχίσει νέο κύλκλο επαφών με όποια κυβέρνηση και ΥΠΕΚΑ σχηματιστεί και θεωρούμε πως πράξαμε το καθήκον μας στο ακέραιο σε ότι αφορά την τέχνη του εφικτού

Στα μέτωπα μας αναμένουμε τις εκκρεμμότητες όλων σας για τα διακιολογητικά για τις αγωγές μετά τις εκλογές θα αναρτήσουμε αναλυτική λίστα οικονομικών και δικαιολογητικών σε εκκρεμότητα όλων, και μόλις λυθούν θα ξεκινήσουν οι αγωγές μας μαζικά 200 τον αριθμό.

Σε ότι αφορά κάποιους που πλήρωσαν 50€ εγγραφή το 2014 και τώρα είναι 20€ η συνδρομή του 2015 οφείλουν να εξοφλήσουν κανονικά την συνδρομή τους των 20€ δεν θα κρατηθεί η διαφορά ( 40€ ) σε σχέση με αυτούς που εγγράφησαν με 10€ οταν μειωήθηκε με απόφαση του ΔΣ το ποσό εγγραφής,  γιατί δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά του συνδέσμου αν και το είχαμε δεχθεί αρχικά. Αυτό θα γινόταν αν είχαμε χιλιάδες μέλη εγγεγραμένα κατί που δεν συμβαίνει δυστυχώς και το 2014 το Προεδρείο πλήρωσε απο δικά του χρήματα πολλά έξοδα πέραν των μικρών εσόδωνα απο συνδρομές. Επίσης να τονίσουμε οτι ενω έχουν στείλει πολλά μέλη εγγραφές δεν έχουν τακτοποιήσει όλοι τα οικονομικά τους και τους παρακαλούμε να το πράξουν.

Τ'έλος παρακάτω θα βρείτε το ΦΕΚ του Net metering που αφορά όλους μας πολίτες κατασκευαστές μηχανικούς μελετητές αυτο παραγωγούς και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως πότε θα νοίξουν οι ΔΕΔΔΗΕ για αιτήσεις σας.

/files/files/FEK_Net_Metering_31Dec2014.pdf

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ