ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 100 ΑΓΩΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΕΓΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

28-06-2016 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 100 ΑΓΩΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΕΓΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Η απεργία των δικηγόρων έληξε αλλά δυστυχώς πολλά μέλη δεν κατέβαλαν είτε τα 50€ της αγωγής είτε τα 20€ της συνδρομής με αποτέλεσμα το ταμείο του συνδέσμου να μην μπορεί να ανταπεξέρθει στην οικονομική οφειλή του γραφείου για την κατάθεση των αγωγών λόγω και των εξόδων γραφείου , ιστοσελίδας , ταξιδίων , τηλεφώνου internet και που δυστυχώς δεν καλύπτονται.

Συζήτησα το θέμα με τον Κο Μιχελή και ή δεν θα καταθέσουμε τίποτε αφού το ταμείο μας έχει αποθεματικό μόλις 1.000€ ή θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε απο όλους συνδρομές και τα ποσά της αγωγής και του ζήτησα να το εξετάσει με επιείκεια το θέμα και να μας κάταθέσει τις αγωγές και αναμένω επίσημη απάντηση του για το ποσό που δέχεται να κατατεθεί.

Θα αναμένω τον Ιούλιο να μαζευτούν τα χρήματα , όσοι απο εσάς βέβαια θέλετε να σας επιστραφούν θα τα επιστρέφω σε λογαριασμό της ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Όσοι θελήσετε να περιμένετε μήπως μαζευτεί το ποσό θα σας κρατήσουμε ενήμερους μέσω της ιστοσελίδας  , σας κοινοποιώ και το email του δικηγορικού γραφείου.

Αγαπητέ κε Δράμαλη,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεδομένης της λήξης της αποχής των δικηγόρων, μπορούμε να καταθέσουμε άμεσα την 2η αγωγή των μελών του σωματείου σας. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως μας καταθέσετε το συντομότερο δυνατό, στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, το ποσό των 3.000 € πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι συνολικό ποσό 3.720 €, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη προσφορά της εταιρείας μαςκαι βάσει όσων έχουμε συμφωνήσει και έχουν ισχύσει με την κατάθεση της 1ης αγωγής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένω στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Εύα Φραντζεσκάκη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ