ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ

26-05-2014 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΡΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ Κε Πρωθυπουργέ και Κε Υφυπουργέ ΠΕΚΑ;

Μετά την χθεσινή ψήφο του ελληνικού λαού που έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στον Πρωθυπουργό αναμένουμε όλοι μας τι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους του Πρωθυπουργού να αλλάξει τα κακώς κείμενα των υπουργείων και ενδεχομένως και τα πρόσωπα που πυροδότησαν και ενόχλησαν τον ελληνικό λαό με την στάση και συμπεριφορά τους.

Επαναλαμβάνουμε ως σύνδεσμος το αίτημα μας για συνάντηση του Προεδρείου μας με τον Υφυπουργό Κο Παπαγεωργίου για επενεξέταση του θέματος των οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών και διαμηνύουμε εις άπαντες πως τα συμβόλαια με τον ελληνικό λαό και την μικρομεσαία ελληνική οικογένεια δεν πρέπει να τα πειράζει ουδείς όταν μάλιστα απο την άλλη σεβόμαστε τις συμβάσεις με τις πολυεθνικές εταιρείες δεν γίνεται να ενοχλείς την μικρομεσαία ελληνική οικογένεια που δεν έδρασε επιχειρηματικά αλλά θέλησε να μην πληρώνει την Δ.Ε.Η. και να έχει ένα μικρό εισόδημα.

Ελπίζουμε το '' μήνυμα '' να ελήφθη απο όλους και να διορθώσουν άμεσα τις αδικίες και τα λάθη με ενέργειες τους είτε με νέα νομοθετική παρέμβαση είτε με αλλαγές προσώπων και νοοτροπιών στο ΥΠΕΚΑ αλλιώς το μήνυμα θα έχει πολύ μεγαλύτερες επεκτάσεις μελλοντικά.    

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ