ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

Παρέμβαση του Προέδρου μας Δράμαλη Μάριου στην Ημερίδα του Σ.Ε.Φ. για την αυτοπαραγωγή στις 3.3.2017 στα πλαίσια της Verde.tec.

10-03-2017 Παρέμβαση του Προέδρου μας Δράμαλη Μάριου στην Ημερίδα του Σ.Ε.Φ. για την αυτοπαραγωγή στις 3.3.2017 στα πλαίσια της Verde.tec.


Παρών στην πρόσκληση του Κου Σωτήρη Καπέλου Προέδρου του Συνδέσμου Ετυαιρειών Φωτοβολταικών ήταν ο Πρόεδρος μας Κος Δράμαλης Μάριος στα πλαίσια την εκθεσης verde tec η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών με θέμα “Επανεκκίνηση–Αυτοπαραγωγή–Αποθήκευση ενέργειας»: οι νέες προοπτικές για την αγορά φωτοβολταϊκών”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τεχνολογιών περιβάλλοντος “Verde.Tec” στο MEC Παιανίας στις 3.3.2017.

O Κος Δράμαλης  αφού έδωσε συγχαρητήρια για την οργάνωση της ημερίδας στο Προεδρείο του ΣΕΦ τόνισε το ιστορικό και την επιτυχία του συνδέσμου μας για την θεσμοθέτηση του net metering επι εποχής υπουργείας Ασημάκη Παπαγεωργίου και επίσης τόνισε την αναξιοπιστία που υπάρχει έναντι του ελληνικού κράρτους και υποργείου ενέργειας και έναντι της αυτοπαραγωγής που πρέπει να αλλάξει με σταθερό νομικό θεσμικό και επενδυτικό σχέδιο για τους αυτοπαραγωγούς χωρίς εκπλήξεις και αναδρομικές αλλαγές και με παρεμβάσεις που κάνει ο σύνδεσμος μας ΣΤΕΓΗ προς ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τομεάρχη ενέργειας της ΝΔ Κο Σκρέκα και την ευρωβουλευτή Κα Μαρία Σπυράκη επισημαίνει τα θέματα του virtual net metering της γης υψηλής παραγωγικότητας αλλά και την απλευθέρωση ισχύος για το Net metering σταδιακά.

Παρακάτω οι παρουσιάσεις της ημερίδας

“Το νέο θεσμικό τοπίο και οι προοπτικές της αγοράς”

Στέλιος Ψωμάς, Σύμβουλος ΣΕΦ

“Η αυτοπαραγωγή στην πράξη – Η εμπειρία από λειτουργούντα συστήματα”

Δρ. Σωτήρης Καπέλλος, Πρόεδρος ΣΕΦ

“Τεχνικές προκλήσεις και προοπτικές της αποθήκευσης ενέργειας σε συστήματα αυτοπαραγωγής”

Παναγιώτα Σούρσου, M.Eng. Electrical & Electronics, MBA – Μανώλης Σούρσος, Αντιπρόεδρος ΣΕΦ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ